Skip to main content Skip to footer

Om Nordic Bilsyn

Nordic Bilsyn, er en forening for selvstændige synshaller, der blev etableret i 2022 I forbindelse med at der på synsmarkedet opstod en efterspørgsel for et fællesskab omkring uafhængige og selvstændige synshaller. Fællesskabet i foreningen har til formål at skabe vidensdeling og fælles indkøbsaftaler til gavn for alle foreningens medlemmer.

Antallet af synshaller der er medlem af Nordic Bilsyn udbygges løbende.

Indflydelse og medbestemmelse er en af de grundlæggende tanker bag foreningen Nordic Bilsyn. Hos Nordic Bilsyn er det vigtigt at man som synshal selv tager egne beslutninger i dagligdagen, men samtidig at vi i foreningsfælleskabet har hinanden som kollegaer og sparringspartnere, hvor vi kan udveksle viden og erfaringer.

Foreningen har en bestyrelse der overordnet set tager sig af foreningens drift og som kommunikerer direkte til foreningsmedlemmerne.

Bliv en del af Nordic Bilsyn

Er du en etableret synshal eller går du med planer om opstart af en synsvirksomhed. Og har lyst til at være en del af Nordic Bilsyn så kontakt gerne Chris Andersen på tlf. 22 79 55 73.

Vores forening kan også være behjælpelig hvis du går med planer om opstart af en synsvirksomhed.

Som en del af Nordic Bilsyn kan du som selvstændig synshal passe din forretning, alt imens kollegaer/bestyrelsen/ Administration varetager fællesskabets interesser.

Har du tekniske spørgsmål? 

Kontakt din lokal synshal - Find dit nærmeste Nordic Bilsyn center 

Har du spørgsmål til foreningen? 

Kontakt Nordic Bilsyn her

Nordic Bilsyn

NORDIC BILSYN

Bestil tid til din bil i dag